lisää ymmärrystä itsestä, puhdistaa, vapauttaa ja laajentaa, sekä tukee kasvumatkaa ihmisenä.

Intuitiivinen energiahoito on syvästi rentouttavaa ja tunnetaakoista vapauttavaa hoitoa, jonka avulla voidaan vapauttaa pelkoja, uskomuksia, vanhoja energiasiteitä, ehdollistumia ja panssareita, jotka voivat sijaita tunnetasolla, mielessä tai kehon tasolla. Hoito lisää voimavaroja ja antaa uutta näkökulmaa elämän tilanteisiin. Se helpottaa kehollisia oireita ja kipuja, auttaa mielen jännityksiin ja tukee haastavassa elämäntilanteessa.

Lue lisää, mitä energiahoito on?

Intuitiivinen energiahoito purkaa ja vapauttaa erilaisia tunnelukkoja, pelkoja, uskomuksia tai ehdollistumia. Tällaisia vanhoja rajoittavia energiarakenteita muodostuu elämämme aikana suojaamaan, puolustamaan ja varmistamaan sisäistä turvaamme. Ne saattavat kulkea jopa sukupolvesta toiseen estäen meitä saavuttamasta todellista kapasiteettiamme ja identiteettiämme, löytämästä elämän iloa.

Hoidon avulla voidaan vapauttaa kaikenlaisia onnettomuuksien ja tapaturmien aiheuttamia kehon kiputiloja tai mielen traumoja, jotka ilmenevät turvattomuutena, pelkoina ja jännityksinä. Energiahoito tukee myös toipumista sairauksien ja leikkausten yhteydessä. Hoidon avulla pyritään purkamaan sairastumiseen johtanutta kehon häiriötilaa. Sairastuttavasta kroonisesta stressitilasta siirrytään paranemisvaiheeseen ja saadaan keho toimimaan paremmin. Kokonaisvaltaisen energiajärjestelmän - ei pelkän oireen - hoitamisen  ansiosta kehon terveys ja elinvoima lisääntyy.

Hoito tasapainottaa ja lisää voimavaroja vaikeissa elämäntilanteissa. Toistuvat haasteet ihmissuhteissa tai muilla elämän alueilla, monenlainen paha olo, toivottomuus, voimattomuus ja masennus ovat merkkejä siitä, että jokin meissä kaipaa eheytymistä. 

Hoito auttaa tutustumaan omaan sisimpään ja tunnistamaan varjopaikat. Kun energiajärjestelmä puhdistuu ja tasapainottuu, vaikeina tuntuneet valinnat ja vanhasta irti päästäminen helpottuu. Voimavarojen kasvamisen myötä uusia näkökulmia avautuu ja muutokset mahdollistuvat.

Energiahoito on avoin vuorovaikutustapahtuma, jossa hoidettava kertoo oman tarinansa ja avuntarpeensa hoitajalle. Keskustelun ja rentoutuksen avulla hoidettava johdatetaan olemaan läsnä, osallistumaan hoidon vastaanottamiseen, tuntemaan ja kokemaan juuri tässä ja juuri nyt. Hoitaja löytää ja tunnistaa puhdistettavat tukoskohdat erilaisina tuntemuksina käsissään ja kehossaan. Hoitajan kautta kanavoituu hoidettavalle tarvittavaa tietoa sekä mahdollisia työkaluja ongelman ratkaisuun.

Jokainen hoitokerta rakentuu yksilölliseksi kokonaisuudeksi hoidettavan tarpeiden ja hoidon aikaisen vastaanottokyvyn mukaan. Joskus se voi tarkoittaa syvää rentoutuneisuuden tilaa, jopa nukahtamista, jonka aikana energiajärjestelmää tasapainotetaan; toisinaan vahvaa tunteiden purkautumista, kehollisten kipujen vapautumista, oivalluksia ja tiedostamista. Hoidon aikana käytävä keskustelu liittyy aina olennaisesti hoitotapahtumaan. Syntyneitä tuntemuksia on hyvä käydä läpi sekä hoidon aikana että sen jälkeen. Asiakkaalle myös kerrotaan mitä mahdollisesti on odotettavissa hoidon jälkeen ja onko tarvetta lisähoidolle.


energia palaute small2

 

 

Tule katkaisemaan arki ja rentoutumaan. 
Varaa aika tästä tai soita 040 7186 328

Hieronnanpaikka • Tmi Anne-Mari Holopainen
Pohjoinen Rautatiekatu 31, 00100 Helsinki 
puh. 040 7186 328

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käytettävyyttä ja käyttäjäkokemustasi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.