Etänä tehtävät hoidot on loistava vaihtoehto saada voimaannuttava hoitoa itselleen sopivassa paikassa, vaikkapa omassa kodissaan.

Kaikki etähoitomuodot voidaan osoittaa ihmisille, eläimille tai esim. luonnontilan hyvinvointiin.

Etänä tehtävän intuitiivisen energiahoidon aikana Anne-Mari välittää hoitavaa energiaa hoidettavalle. Anne-Marin, hoidettavan ja heidän auttajiensa välillä kulkee informaatiota, jota Anne-Mari voi välittää hoidettavan tiedoksi. Hoito vaikuttaa fyysisessä kehossa, energiakehossa ja auttaa hoidettavan  tietoisuuden avautumista. Luonnollisen energian kulku helpottuu ja hoidon aikana aktivoidaan myös oman kehon kykyä auttaa itseään. Hoito vastaanotetaan rauhallisessa paikassa ja jos mahdollista makuuasento on miellyttävä vaihtoehto. Etähoito tunnetaan myös nimellä kaukohoito.

Anne-Marin etähoidot

Pikahoito
Pikahoidossa Anne-Mari välittää hoitavaa ja rakkaudellista energiaa rukouksen avulla. Tämä hoito on maksuton.

Etänä tehtävä energiahoito
Hoito tehdään määrättynä ajankohtana. Anne-Mari varmistaa yhteyden tekstiviestillä aloittaessaan hoidon. Hoidettava asettuu rauhalliseen paikkaan vastaanottamaan hoitoa. Hoidon aikana Anne-Mari käy intuitiivisesti hoidettavan sekä fyysistä että energiakehoa läpi. Hoito kestää 20-30 min. Sen jälkeen Anne-Mari  antaa puhelimitse tiedon mitä asioita hoidon aikana nousi esille. Nämä tiedot lisäävät hoidettavan ymmärrystä omaan tämän hetkiseen tilanteeseensa.

Miten etähoito tehdään?
Etähoito on mahdollista tehdä ilman kontaktia, puhelimitse tai WhatsApp-kuvayhteyden välityksellä. Hoidon saaja valitsee muodon ennen hoitoa.

Etähoidon hinta 40 € / 30 min

HUOM. Etähoidon varaukset vain puhelimitse puh. 040 7186 328

 

 

 


Tule katkaisemaan arki ja rentoutumaan. 
Varaa aika tästä tai soita 040 7186 328

Hieronnanpaikka • Tmi Anne-Mari Holopainen
Pohjoinen Rautatiekatu 31, 00100 Helsinki 
puh. 040 7186 328

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käytettävyyttä ja käyttäjäkokemustasi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.