kasi poskella c

 
Intuitiivinen hieroja, energisoiva kuntohoitaja

Anne-Marilla on jo 30 vuoden työkokemus. Hän pyrkii asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin yhdistelemällä intuitiivisesti erilaisia hierontatekniikoita. 

Tämän taitavan, herkän ja intuitiivisen naisen työssä kyse ei ole pelkästään hieronnasta vaan kokonaisvaltaisesta hoidosta, jossa mieli kirkastuu samalla kun jännitykset liukenevat jonnekin tyhjyyteen. Anne-Marilla on rauhoittava ja läsnäoleva parantava kosketus. 


Anne-Marin tie tähän hetkeen on ollut pitkä ja monipolvinen. Valmistuttuaan Savonlinnan terveydenhuolto-oppilaitoksessa kuntohoitajaksi 90-luvun alussa hän teki töitä Varkaudessa Kuntoilukeskuksessa. Siinä ohessa hän opiskeli lisää esim. aku- ja triggerpainantaa, osteopaattista mobilisoivaa hierontaa ja näiden lisäksi kuntosaliohjaajaksi.

Muutto Helsinkiin toi Anne-Marin Eila Helgrenin Ihonhoitoklinikalle. Ammatillinen osaaminen laajeni hieronnan lisäksi turve- ja levähoitojen puolelle sekä mineraalihoitoihin. Samanaikaisesti tapahtunut oman isän kuolema ja siihen liittyvä suru varjostivat elämää. Tyttären syntymä lisäsi rasitusta ja Anne-Mari koki työpaineiden lisääntyessä työuupumuksen.

Loukattuaan 2005 olkapäänsä Anne-Mari haki apua ja sai sitä Hieroja-asemalta. Hieroja-aseman väen innostaessa yrittäjyyteen Anne-Mari rohkaistui ja aloitti yrittäjyyden 2/2006.

Käänteen tekevä muutos liittyen Anne-Marin omaan kasvuun ja kehitykseen tapahtui 2009 vuoden alussa hänen oman äidin kuoltua. Oma olo oli raskas ja kaiken lisäksi Anne-Mari kaatui kahteen otteeseen selälleen rappusissa. Fyysisen ja henkisen pahanolon vuoksi Anne-Mari hakeutui energiahoitoja tekevän osteopaatin luo. Tämä kokemus oli avaava ja pysäyttävä. Tarve tutustua itseensä ja oma henkinen kehittyminen nousivat keskiöön Anne-Marin elämässä. Anne-Mari on opiskellut energiatyöskentelyä reiki-kurssien muodossa. Anu Väisäsen mediaalisten kurssien myötä Anne-Marin oma tapa tehdä hoitotyötä on vahvistunut ja varmentunut. Hänen selväaistinsa ovat avautuneet ja sen avulla oleminen kanavana korkeampien auttajien  parantavalle energialle on mahdollista. Näin hänen kykynsä lukea kehon energioita intuitiivisesti on kaiken aikaa avautunut lisää. Hoitojen aikana hänellä on myös kyky kanavoida sanallista viestiä asiakkaalle.

Anne-Mari tekee työtään suurella ammattitaidolla. Omakohtaiset kokemukset niin fyysistä ja henkisistä haasteista elämän varrella lisäävät Anne-Marin kykyä asettua hoidettavansa asemaan. Oma kasvu ja kehitys on edelleen keskiössä Anne-Marin elämässä. Itsestä huolehtiminen päivittäisen meditaation avulla on Anne-Marille tärkeää.

Kevään 2020 koronan haasteiden keskellä Anne-Mari siirtyi työskentelemään Kamppiin Hiushuone Stageen . Kiitollisena hän toteaa löytäneensä itselleen oikeanlaisen työyhteisön. 

Anne-Mari toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi hoitoihinsa.


Muusikko Erik. T Tawaststjerna ET-lehdessä 2020:
"Huomasin, että hieronnan vaikutus henkiseen hyvinvointiin on vähintään yhtä tärkeää kuin fyysisten vaivojen hoito. Onneksi sattuma vei minut Anne-Mari Holopaisen vastaanotolle. Puhe henkisestä yhteydestä voi kuulostaa korkelentoiselta, mutta tuntuu hyvältä, että hieroja osaa virittäytyä samalla aaltopituudelle. Hieronta on riittävän napakkaa, mutta kuulostelevaa ja hienovaraista. Kontakti hierojan kanssa on luonteva, joten minun on helppo rentoutua!

Erik ETss

Tule katkaisemaan arki ja rentoutumaan. 
Varaa aika tästä tai soita 040 7186 328

Hieronnanpaikka • Tmi Anne-Mari Holopainen
Pohjoinen Rautatiekatu 31, 00100 Helsinki 
puh. 040 7186 328

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käytettävyyttä ja käyttäjäkokemustasi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.