Intuitiivinen hoitosessio, jossa energiahoito yhdistyy klassiseen hierontaan.

Hoidon aikana Anne-Mari yhdistää kaiken oppimansa ja osaamisensa intuitiivisesti. Hoito sisältää manuaalista käsittelyä esim. lihasten muokkausta, akupisteiden/kanavien ja kalvojen avausta pehmeällä tekniikalla. Samanaikaisesti Anne-Mari työskentelee asiakkaan energiakehon kanssa pyrkimyksenä avata kehoon jääneitä tunnelukkoja, puhdistaa sakroja ja tasapainottaa energioita. Hoito tapahtuu kehon lisäksi henkisellä tasolla Anne-Marin sanoittaen kehosta kanavoituvaa tietoa hoidettavan kuultavaksi.

Jokainen hoitokerta on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Pyrkimyksenä on vastata parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan sen hetkisiin tarpeisiin. Hoito on aina kokonaisvaltaista, mutta tarvittaessa sitä voidaan kohdistaa esimerkiksi kipeytyneen polven tai olkapään hoitoon.

Anne-Marille hoitosessioiden luottamuksellisuus on ensisijaisen tärkeää. Häntä sitoo yleisesti hoitoalojen eettinen ohjeistus pitäen sisällään mm. vaitiolovelvollisuuden.


palaute healing 800

Tule katkaisemaan arki ja rentoutumaan. 
Varaa aika tästä tai soita 040 7186 328

Hieronnanpaikka • Tmi Anne-Mari Holopainen
Pohjoinen Rautatiekatu 31, 00100 Helsinki 
puh. 040 7186 328

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaakseen käytettävyyttä ja käyttäjäkokemustasi. Käyttämällä sivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme.